tisdag 27 april 2010

Den långa vägen ut ur helvetet - Marilyn Manson med Neil Strauss.

http://cdon.se/media-dynamic/images/product/00/04/16/62/31/3/manson-marilyn-marilyn-manson-den-langa-vagen-ut-ur-helvetet.jpg
Den här boken handlar om Brian Warners väg till berömmelse och kändisskap.

Det börjar med att han berättar om sin barndom och alla sjuka saker som han upplevde då. Bland annat om vistelser i hans farfars källare, där han och hans släkting hittar foton på djurporr och en kista full med sexleksaker. Han skriver också om sina år som mobbad tonåring och alla sina destruktiva relationer till flickvänner.

När han väl berättat om sina år innan han blev Marilyn Manson, så börjar det handla om allt knark och hur de försöker göra en ny skiva. Om hur svårt det var att få ihop gruppen vid samma tillfälle.

Det var en intressant bok som fick en att få en helt ny syn på Marilyn Manson. Det är även mycket i den som förklarar varför han är som han är idag.


Maria Schreiber

1 kommentar:

Christina sa...

Maria, tack för din presentation av handlingen i Marilyn Mansons bok. Du lyckas skriva lagom mycket för att göra mig nyfiken. Vad är det som hänt honom och vad har han gjort under sin uppväxt och i sitt vuxna liv? Bra!